Majoritatea lucrează oamenii de știință cred despre comprimate substanța activă extern se administrează hormoni care provoacă aceste efecte, sau de contracepție, faptul de a – conform unor studii recente. Aceste simptome, practic, nu depinde de pastile de hormon de nivel: cine pe pastila mai degrabă simptomatic, mai mult, cineva-nu. Așa se face că, în ciuda faptului că alte studii arată că fructe de padure iau creierul în schimbările, în special, mulți vecini va reduce emoțiile reactivitate.

Ca pilulele contraceptive afecteaza corpul

De ce, desigur, nu este clar, ca noi chiar nu știm ce contraceptive non-hormonale, de altfel, de asemenea, în cazul în care femeile. În prezent, tot ce știu este că Pilula, care ocupă o mare parte din starea de spirit a femeii este un fel de efect, iar efectul nu este foarte bun. Probleme cu sex-satisfacție.

Studiu internațional arată că contraceptive influențează satisfacția femei cu viață sexuală. Este interesant că într-un studiu, nu pastile pentru cei care acceptă și nu va accepta iubitori, printre care există și o mare diferență: ei au fost nemulțumiți, care constau într-o relație, în timpul lor de pornire sau de oprire contraceptive hormonale folosi. Deci, probleme în viața sexuală, în cazul în care schimbarea de la o stare anterioară.
Lame selectați din partid. http://supergymnastic.info/

Stim ca ovulația afectează sexualitatea feminină: fertile zile, femeile sunt vechi și mai orientate la bărbați, și de această dată, mai macho, dominant, baieti. Dar ce se întâmplă cu cei care iau pastile anticonceptionale? Cercetări, se pare că eu sunt mereu în dragoste cu baietii. Aceste femei au tendința de a căuta în cei mai viteji bărbați și mai puțin de a atrage mai feminine, moi faciale la bărbați. Motivul nu este absolut curat, dar inteligentă cred că natalitatea din cauza lipsei ei nu instinctiv de asistență medicală, orientate spre familie, parteneri pe termen lung preferă, mai degrabă, pur și simplu sex.

Studiile au arătat că hormonii femeile iau mai puțin, feromoni pentru barbati. Klaus psihologie experimente clasice în colegiul de fete a trebuit să treacă printr-un miros Olga baietii de la două zile, l-a îmbrăcat cu un tricou (băieți, între timp, nu folosiți parfum, deodorant). Se pare că femeile instinctiv barbatii miros, ale căror imune sisteme diferite, astfel că potențialul mai bine naturale de protecție a sistemului.

Complicatii hormonale de contracepție

Mult mai bine sistemul imunitar, crește șansele de supraviețuire, așa că, din perspectivă evoluționistă, este destul de logic că femeile în secret într-o varietate de sistemul imunitar va intra. Aceasta, cu toate acestea, doar femeile care nu iau contraceptive hormonale. Cine pe tablete, sistemul imunitar din punct de vedere cele mai random a ales un tip. Bine, dar dacă acest lucru este important, ce este de fapt?

Christopher Ryan, – spune psihologul. Furtuna de rezerva, Sex în zori, autorii susțin că efectul contraceptiv hormonal nu s-a înecat în faptul că nu numai cu privire la modul de a manipula feminin starea de spirit și de satisfacția sexuală, și mat, și selectarea preferințelor. Potrivit Ryan, toată această poveste mai departe, chiar mai grave implicații practice, în primul rând, hormonale, contraceptive, cu ajutorul femeilor, nu sunt potrivite parteneri aleg pentru ei înșiși, nu sunt îndeplinite în acest sens, o explicație a problemei căsătoriei, de trădare.

Prost alese o pereche la alegere și acest lucru se reflectă asupra copiilor, nu numai din punct de vedere spiritual, dar și fizic, de exemplu, un sistem imunitar slab l-a cunoscut. Ei bine, eu cred că acest lucru este corect, sau nu, nu știm, dar de cercetare, se pare, în zadar, este frumos să fie în hormonale contraceptive, deși acestea sunt și de a da posibilitatea femeilor de a controla, de a salva viața, luându-le, fără efecte secundare nu sunt sigur că totul se va pogorî din mâini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *