Până la treizeci de ani, pentru a proteja pastile de cancer la femei pastile, care se iau înainte de treizeci de ani sunt protejate de cancer un fel de contrast se stabilește în Aberdeen cercetare a universității. Potrivit unor studii, ce vreodată pilule contraceptive pentru femei, în cazul în care mai puțin de o șansă la kolorektális (de Colon și a cancerului de colon), de apariție a cancerului endometrial sau ovarian, decât femeile care nu au luat aceste pastile. Aceasta este cea mai lungă de acest tip de cercetare.

Efectul contraceptiv pastile

Efectul contraceptiv pastile de teste, studiu pe termen lung a rezultatelor, oamenii de știință în jurnalul american de obstetrică și ginecologie a publicat – sunt prezentate pe site-ul universității. Oncologic fiecare Tip de cercetare de risc, metodele contraceptive. Rezultatele au arătat că fertila perioada a lua pastile mai târziu în viață, atunci când cele mai multe tipuri de cancer începe cu – sau dezvoltarea de noi rákkockázat.Medicii britanici generaliști colegiul Regal în 1968 a început pastile de cercetare, scopul principal al care este de contraceptive orale cu eliberare prelungită de influență de cercetare. La 30 de ani, și, de asemenea, protejate

În prezent, așa cum se spune în studiu, un important cercetător, Lisa Иверсен Aberdeen aplicată Universitatea de științe medicale, institutul de activitatea științifică. Într-un studiu, 46 de mii uah. femei prelucrate de date, dintre care la 44 de ani în urmă. mi-a spus că pe baza rezultatelor pilulele contraceptive, unele boli de cancer efectul protector pastile, pentru a lua, după treizeci de ani. În plus, studiul a arătat de asemenea, că, în timp, tu nu nou rákkockázat cu aceste femei.

Cum ar fi controlul nașterilor pastile afectează sănătatea

“Pilulele contraceptive cu privire la impactul de lungă cercetare, rezultatele reconfortant. În special, pastile este că în viața lui nu sporește riscul de dezvoltare a cancerului, și pastile ocupa până la treizeci de ani de protecție a anumitor tipuri de cancer împotriva”, – a spus omul de știință. Contraceptive pentru tot restul vieții noastre Rapunzel

De trei ani am luat anticonceptionale. Acest lucru a fost destul de bine. Cel puțin, m-am gândit până la el nu a plecat. Au trecut câteva luni și, brusc, îmi dau seama că este mult mai bine. De ce-am fost plin de viata, am câștigat o dată pe lună, de trei zile crazy sexy simt, cu atât mai mult am început să fantezii despre sex, și, în general, de… nu știu… o femeie, am devenit.” – izbucni de la sine, dintr-o dată, atunci când am menționat că acest lucru a fost contraceptive hormonale psihicului efectele de scris. Pentru că am. Ajunge la cele mai interesante rezultate de cercetare, în caz contrar, nu are explicații. Ca și sexualitatea feminină, și în multe alte domenii.

Pastile bat starea de spirit, deși majoritatea se multumeste cu pastile pentru femei de 4 până la 10 la sută se plâng că fructe de padure într-adevăr provoacă neplăcute schimbari bruste de dispozitie. Și, după cum se pare, nu se plâng, nu în realitate. Femeile care au contraceptive hormonale, care iau colegii lor, mai predispuse la depresie, de multe ori obosesc și arată nevrotice sau тягостных de simptome, de multe ori suferă de tulburări sexuale, de multe ori furios, și menstruale, simptome și mai devastatoare. Cel puțin, stabilit de medici americani, în ultimii ani, studiile mai mari de revizuire în urma. De ce, totuși, nu a fost clar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *