În mod ideal, fiecare femeie ar trebui Big bust să fie fericit în corpul său. Dar, din păcate, multe femei nu! Dacă vă aparțin celor care deranjeaza dimensiunea de sân, și sper că le mai mare și mai puternică, citiți acest articol, în care veți învăța o mulțime de sfaturi și trucuri, ca efectul dorit este atins fără tine, a trebuit să merg la operație sau de a lua pastile sau hormoni.

Amintiți-vă că poziția corectă a corpului poate bust vizual pentru a adăuga. Sau scădea. Încercați în oglindă. Uită-te la reflecție din partea, și a verifica acest lucru s-ar trage o linie dreaptă de la ureche, de comun umăr, șold, genunchi până la mijlocul glezna. Dacă această linie fără probleme puteți trage, bustul dvs. va arata mai mare și mai proeminent, și ea, în același timp, veți lucra mai subțire și mai sus.

Big bust poate o postura corecta.

Big bustEste, în general, mai ieftin și mai rapid mod, Big bust ca bustul aspect, de a crește. De mai multe ori pe zi, puneți exerciții în fața oglinzii și atitudinea lor. Este foarte important pentru a crea o “memorie musculare”, astfel încât atitudinea provocarea în sine, în mod automat, nu se poate.

Intensificarea superioare (în cazul în care va fi consolidarea inferioare ale mușchilor, astfel încât pieptul tau va arata chiar mai puțin). Când crește muschii de sub sani, va fi un aspect mai ferm și rotund. Regulate de push-up-uri sunt, într-un fel, cum de a construi pecs – a lucra pe el, încet și de a exercita 15 flotări într-o singură serie. Există, de asemenea, o mulțime de exerciții cu gantere, care vă va ajuta să dezvolte muschii pieptului.

Ar trebui să acorde o atenție la talie. Subțire și greu de pașaport (și brațele în jurul taliei și coaste), vă va ajuta să vă pentru a sanii sa arate mai bine, spre deosebire de ele, fără a adăuga într-adevăr volumul. Încercați yoga sau pilatek, în care de calorii, și, în același timp mușchii centrul corpului (așa-core).

Amintiți-vă că, atunci când se va diminua pentru a vă în același timp, chiar și piept. Astfel, Big bust se formează în formă de pașaport nu înseamnă că ar trebui să în același timp, a pierde in greutate.

Purtați sutien dimensiunea corectă. Adevărul trist este că cele mai multe femei poartă greșit dimensiunea de sutien, pentru că niciodată nu este corect. Dreptul de sutien ar trebui să strânse sub sâni, iar aluatul trebuie bine fiecare, în același timp, nu trebuie să împiedice plat, o postură naturală. Remediu corect dimensiunea sutien pe tine sau pe bautura de la un magazin de specialitate, lenjerie de corp, în cazul în care va recomanda (nu este o scuză să-ți fie rușine să ceară profesională– vanzatori, de obicei, instruiți și știu cum să se comporte. Amintiți-vă că, desigur, am văzut toate posibilele forme și dimensiuni).

Prea big bust mare corsetul va arata bine.

Big bustUita tot ce ai în sutiene de servetele sau ceva de genul asta. Nu face acest lucru, este întotdeauna arată ridicol. Dacă doriți să sutien, du-te pentru el în unul din următoarele moduri.

Aflați cum de a purta un sutien corect. De îndată ce veți ști dimensiunea lor, aflați cum de a purta un sutien, pentru a vă servi, că mai bine – să-și ridice sânii, și în același timp să se simtă confortabil. Download umerase cu Big bust mâinile, ca și cum le capse au fost pe spate. Îndoiți la talie, astfel încât întregul bust raiduri înainte, propriul sutien pe piept reglați în așa fel încât acesta stătea. Încă îndoit, inaccesibile în urmă și sutien de activare. Reglarea lungime bretele lungimea și lățimea lanțului în caz de nevoie.

Purtați sutiene, care va ajuta pentru a mări sânii. Există o mulțime de opțiuni, ce faci cel mai bine, atunci când sunt mai multe, sunt obligați, și veți vedea, care vă va ajuta în efect – nu te teme, prin urmare, de a încerca și de a încerca. Următoarele tipuri de sutiene clasice în rândul femeilor care doresc să-și expresiv bust:

Classic sutien push-up creat, astfel încât piept în sus (ca în final sună traducere din limba engleză de titluri) și mai aproape de sine, pentru a face mai profunde jgheab. În principiu, bustul se ridică datorită puternic, cel mai des. Cel mai cunoscut brand de producator sutien push-up. Cu toate acestea, în prezent, majoritatea producătorilor de lenjerie ofera o varianta sutien push –up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *